Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur

jag är ingens oreda att nysta
ut
jag är ingen anledning till livets
slut
och när
ska du sluta slå mig
vi kom ju överrens
om det där
eller hur

du är ingen ängel som saknar
hjärta
du är ingen hjälte som saknar
smärta
du är ingens ingen
och sluta slå på mig
någon gång

du är macho, kom igen då
du är mannen som ska styra mitt liv
låt det vara sagt då
för du kommer väl aldrig att
sluta slå mig
gul och blå




Fri vers av Mikkiz
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-05-21 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz