Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tog hem den som "souvenir"


Kartnagelns bortgång

Melodi: Det var en lördag aften


Det var en gång en nagel med hemsk topografi
den stötte mot min pektå och grävde sig däri
Nu har den nageln slipats ner och finnes icke mer
den spratt iväg på golvet ner - i fickan slank den ner

Nu har jag fina fötter som bättre kunna gå
ej äro mer som rötter - av fotvård bättre må
Om veckor sex, i sköna maj, till Gunnel ska jag gå
på rebesök förutan svaj - en sista koll ska få




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-28 16:49



Bookmark and Share


  Nanna X
Lycka till med fotvården! Titeln fick mig att associera till en helt annan företeelse, nämligen den att vi numera sällan pekar ut vår geografiska position med nagel på analog karta utan i stället med blå punkt på Google Maps.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP