Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara i huset

att vara i tankarna när de går runt
minnet
och dagen bleknar

att skiva kokt potatis med hackat äpple
ägg, rödlök, kruspersilja
och gröna små ärtor

att vila på maten
skriva poesi
och frammana kvällens möjligheter

i huset.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-05 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott det!
2017-04-16

  lila fjäderblomman VIP
Ett sant varande.
2017-04-14

  Janina Kaminska
Vacker, stämningsfull text. Gillar.
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
På ett lågmält och ett nyanserat sätt förmedlar du en underbar dag.
Känner lugn, harmoni och skaparglädje.
2017-04-10

  Päronsplitt
Att vara i huset att vara i nuet, en enkel berörande text som framkallar bilder och känslor. Härlig och glädjande, tack!
2017-04-10

  Daniel_78 VIP
"frammana kvällens möjigheter i huset" - en rad som jag tror många just här på poeter.se känner igen sig i. Verkligen en liten pärla.
2017-04-10

  KattenKin VIP
Förankrad harmoni i mysig poesi, ett sant läsnöje - applåder!
2017-04-10

  ULJO
Bra skrivet och reflektioner som jag gillar
2017-04-08

  Anya VIP
Du är en mästarinna på att få till en stämning av tillfredställelse. Vackert med potatisen....jaa kvällen har alla möjligheter. Bra!!!
2017-04-07

  Anya VIP
Du är en mästarinna på att få till en stämning av tillfredställelse. Vackert med potatisen....jaa kvällen har alla möjligheter. Bra!!!
2017-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vara i det lilla livet, kanske är det största. Mycket bra skriver du om detta.
2017-04-06

    ej medlem längre
Livet är ett hus där dina ord blir tak och väggar på ett mycket vackert sätt.
2017-04-06

  Salvation Pepper
Hemtrevnadens lyckliga kraft.
2017-04-06

  Marianne Räf
Tycks som ett trevligt hus, ditt hem !
Å, vilken middag sen !! Påminner mig om min mammas skicklighet i ---------matlagning !! :)
2017-04-05

  aol
Gillar dikten och diktarjagets tankar
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP