Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blånande Ny Frenesi!

VårVäntan
knackar på -

Varje Hjärtslag
slår upp gamla sår -

och katastroferna
kommer och går -

Jag sjunker ned
i seg nostalgi
men huset beklagar;
Alla fönsterglas
begär
krafttag -
duschar med hett vatten
bestämt handlag
och en ren trasa förd över varje ruta!

Solen blottar
En Sky
Blånande Ny
Frenesi!
Hårda och långsinta
grå fläckar och stråk -
Bort!

Min dammkropp
transformeras om till klangkropp
och skir regnbåge -

Förvandlad
till en dansande mångfald
välkomnar jag
av mig aldrig förr skådade
fönster
hälsar
mönster
portar
och nytillkomna
synvinklar!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-10 20:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Närvarande och starkt!
2017-04-16

  lila fjäderblomman VIP
som hela livet komprimerad i en dikt i en virvlande dans
2017-04-14

  Salvation Pepper
"Min dammkropp
transformeras om till klangkropp"

Mycket bra!
2017-04-12

    ej medlem längre
Uppfriskande och stärkande ord!
2017-04-11

  Rise Little One
Underbar styrka finns i dina valda ord.
2017-04-11

  Marianne Räf
Skön dikt ! Poesi.. !
2017-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlads text om förändring, både inre och yttre!

"Min dammkropp
transformeras om till klangkropp
och skir regnbåge"
Underbart!
2017-04-10

  ULJO
VårVäntan
knackar på -
Varje Hjärtslag
slår upp gamla sår -

Otroligt fint
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP