Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet



I mig finns många tillstånd
delvis ännu väntande
drömmar och perceptioner.

Driften att berätta och leva
sin egen historia
känns särskilt spirande stark
efter ett skakande modigt
återseende -
med dödens svart- vita blick!

Jag är -
har namn och kropp
organ och funktioner.

Jag lever -
och detta lilla är
mig mer än nog!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-12 19:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livs bejakande :)
2017-04-16

  lila fjäderblomman VIP
Livskraftigt, i dödens närhet känner vi oss mer levande.
2017-04-14

  Anya VIP
Härlig livskraft i denna. Slutstrofen lyfter helheten. Blir glad av dina ord. Jaa i oss finns många tillstånd...bara att acceptera.
2017-04-13

    ej medlem längre
Du är inspiration och kraft!
2017-04-13

  Marianne Räf
Ja, levandet är, nog, nog !! :)
2017-04-13

  KattenKin VIP
Livslust från lärdom. Vissa bär den bara en meter, men din passion lyser.
2017-04-13

  Respons VIP
Bra att påminnas om att livet är skört.
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk hyllning till livet, att ta vara på och njuta av det som är samt drömma om framtidens möjligheter!
Bra skrivet, mycket bra!
2017-04-12

  ULJO
Allt gott till dig och för denna briljanta text
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP