Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-v-

Jag vet inte om jag orkar mera.
Att jag alltid faller för fel person.
Obesvarad kärlek.
Det gör så ont.

Men du är min vän.
Det är allt som räknas.
Att vi kan prata.
Att vi kan skratta.

Men ändå, varje gång du ser på mig.
Det räcker med bara en blick.
Smälter jag.
Och vill bara hålla om dig.

Men din kärlek tillhör en annan
Även fast den inte är besvarad.
Men du håller fast.
Du kan inte släppa taget.

Jag ska kämpa på.
Jag ska fortsätta tro och drömma.
Kanske du kan släppa taget.
Kanske ett under kan ske.



Jag gillar dig.
Alltid.
I evighet.
Vad det nu är...




Fri vers av Blenda
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-05-22 17:14



Bookmark and Share


  Inte Perfekt
Ja, vad är evigheten.. Mycket fin text. Mycket fin :)
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Blenda