Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var bara tvungen att skriva av mig lite...


Tankar.

Suck.

Jag kan inte ens förstå mig på mig själv längre?
Vem håller jag på att bli?
Den jag rycktas att jag är?
Den som alla tror att jag är?
Den som jag absolut inte är?

Varför måste jag bli vuxen?
Varför kan jag inte få vara barn?
Varför måste jag förstå allt?
Varför kan jag inte slippa förstå?


Tankar virrvlar i mitt huvud.
Men när?
När kan jag någonsin förstå mig på dom?
Är svaret om två år?
Är svaret i morgon?
Är svaret aldrig?

Tankar...




Fri vers av Blenda
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-22 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda