Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg en katt som kurade under en gunga


Snö och hagel i maj!

Melodi: Det snöar, det snöar


Det haglar och snöar
fast tjälen nu töar
och katternas pälsar
blir fulla av sjöar
De gömmer sig under
små skuggiga öar
Men snart
är nog vintriga dagar förbi!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 17:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Luve it!
2017-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Ja, äntligen!
Jag hatar verkligen snö och vinter.
2017-05-09

  RitaBrunner
Sicken fin liten ramsa eller sång :)
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP