Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-06cencurerad.........s


Du vet när jag är ...

 

"Land!!!

 

 i sikte"

 

Utbrister du, precis innan du rättar till min hårslinga
Åh jag tar mig för pannan
för jag sagt nåt klumpigt i takt med att din iver satt kurs mot kusten
Väster om Kanarieöarna 
och du hostar upp....precis hur du känner

På    

       dig    

               själv

 

Där vid punkten, pricken över i:et
På sjökortet
Du vill att jag ska komma
åt med utropstecken
och inga mellanslag
I alla breddgrader
Där utsikten är helt enastående

 

För du hatar att gå på grund!
(av-brott)

 

Du vet min kup-storlek
Att min bikini i sommar är vit och moi exotiskt solkysst
att de och min rumpa är klämkäcka
Inget undgår dina ögonmått
Även när jag gömmer mig under mitt parasoll
Du gillar mig i knullrufs och utan en röd tråd
När vi älskar, vill du att det sker på studs

i soffan, på golvet, i sängen, i duschen
På väg nånstans i hallen,
på köksbordet
lägg på ett kol

 

Du vet när jag är kåt
Du vet hur jag ser ut när jag är sugen
Du framför det med ivriga fingrar längs min ryggrad,
och ler när dina läppar vandrar mellan min spanska och portugisiska ögrupp
Japan och Indien
Du vet hur jag säger ditt namn med ett speciellt uttal
I farleden
Du tänder lyset, höjer volymen
och du läser mina tankar med toppbetyg, "mellan raderna"
Lämnar inge rum för tvivel

 

Du säger att jag har en "pussmun"
Ger mig ett eko-logiskt, nyttigt och fuktigt smeknamn
Kravmärkt. Du vet att jag biter lite lätt på underläppen
Slickar extra mycket
att jag svamlar när du är naken, där under
din t-shirt, dina adidasshorts

 

Du tittar mig i ögonen och säger att jag är sexig
när jag rör mig lika rytmiskt
som du andas häftigt mot min hals
och pressar dig mot min kropp
bestämt

 

Santa Maria
När du med genialiska genitalier
Lyckas få in en fot på kungligt vatten
och skvalpar på vågorna

Du hittar mina mjuka sidor
Du säger nu är du "tuffa Lina"
När jag ryser till där du reser med din hand mellan mina lår
lägger sig en värld framför dina fötter
en ny kontinent
Du upptäcker på nära håll
När du ror mig i hamn,

 

 

The land of freedom and opportunity




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-31 15:25



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Nope Arthur Rimbaud det har jag icke :)
2017-06-14

    ej medlem längre
har dub anor från kap verde? träffade 1988 en ursnygg 19årig flicka med kap verde pappa & svensk mamma. hon var nåt alldeles extra. rolig o söt o kurvig.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP