Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjande - Caprism nr 32

 


Människan är som en stumfilm -

säger mer i det tysta

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-31 20:39



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Nog mumlas det alltid. Och det värsta är att jag inte kan svära mig fri själv.

2017-06-04

  smultronbergen VIP
Ja så är det nog, dikten en slöja
eller ett språk över runt tystnaden

Tack.
2017-06-02

  RitaBrunner
Ja jädrar! Såna är vi ju!
2017-05-31

  ULJO
Så sant
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP