Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt tomt dokument

 

Återlämna biblioteksböckerna 

Betala skatten 

Bära bort alla gamla grenar 

En grillkolshink 

Bygglovet 

Bankpapper 

Boka biljetter till Göteborg 

Cykelkedjan

Födelsedagspresent 

Skicka alla papper till Anita 

Hämta körkort 

Fixa Fästingvaccin 

Töm kylskåpet 

Försäkringsbolaget 

 

- Börja att bocka av

Stryk en rad i taget 

Beta dig uppåt - 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-21 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra arbetssätt, metodisk :)
2017-08-23

  limerick
Välkommen till Göteborg i Midsommartid!
2017-06-22

  lodjuret/seglare VIP
Kom posten? I tid eller otid? Rosor och magar mår bara bra av litet skit. Handla inte på Systembolaget. Låt medlemmarna i bekantskapskretsen dra lott om att bära dumstrut i mera verkligheten innevarande vackra, bara tacka nej och ja som svar på alla frågor. Som exempelvis 'är klockan tre snart?' 'Jo men visst.' Eller ett kort och kärnfullt 'nej tack'.
2017-06-22

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Så är listan innan man ska göra något roligt.
Dess värre svårt att nå fram.
Hoppas du kom till Göteborg.
Glad sommar. TBG.
2017-06-22

  ULJO
Ta sig fram steg för steg. Precis som i livet
2017-06-22

  Ingrid Trolle
Jaa du, när du har
gått igenom listan
är semestern slut.
Att betala skatten
är ju punkt 1 om
du inte vill ha en massa
påminnelser som blir
dyra. Nummer två
är Försäkringsbolaget
för man vet ju aldrig...
Res ifrån resten utom
göteborgsbiljetten om
det är dit du ska.
2017-06-21

  walborg
Enda sättet att göra listor!
2017-06-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Livets pussel !
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP