Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu skriver jag inte jättemycket poesi, men jag skriver jättemycket låttexter av varierande kvalité. Här är ett utkast till en sång.


Artificiell Intelligens

 

Det kommer snart att finnas i blodomloppet
Mikrosmåmaskiner tar över hela kroppen
Genialt
Underbart

Snart slipper du att tänka några egna tankar
Allt du önskar kunna finns på minnesbalkar
Det är sant
Helt jävla brilliant

Snart vet du hur det känns
Känslosam Intelligens
Artificiell uti varje cell
Tech-sexuell

Och jag vet du kommer älska det
Din alla bästa identitet

Det kommer inte finnas dom och vi
När du blir fri - med a och i
Teknologi

Snart kan du radera alla dryga minnen
Låsa upp ditt inre och ett sjätte sinne
Koppla av
Utan krav

Allting blir helt magisk, så som gud oss ämna
Allt du behöver göra är kontrollen lämna
Allt är klar
Med vetenskap

Snart vet du hur det känns
Känslosam Intelligens
Artificiell uti varje cell
Tech-sexuell

Och jag vet du kommer älska det
Din alla bästa identitet

Det finns kommer inte finnas dom och vi
När du blir fri - med a och i
Teknologi

Lämna över makten, lämna tanken hemma
Koppla in kontakten, låt oss få bestämma
Vem du är
Vem du är

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Daniel_78 VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-31 16:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sarkasmisk irritation över att en miljon,
testade soldater redan med högerskon,
travat på i sambatakt till mjuk musik,
i hela sig en sådan som skön rytmik,
det är allt annat än vanliga manér,
vilka roa människor kring fönsterrika kvarter...?
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP