Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En melodi

 

Vad hände när vi slutade
med våran melodi
Vi gick åt varsitt håll och lämna
tiden som var vi

Jag hörde hur du nynnade
med ryggen vänd från mig
Det var en sång som påminde
om den jag sjöng för dig

Jag söker men kan knappas se
Jag minns fast det är vagt
En klippbok av ett liv med oss
men bilden glittrar svagt

Hur kan det bli nått annat
än slutet som vi fick
Du lyssnade men gick ändå
i nästa ögonblick






 




Bunden vers (Rim) av Daniel_78 VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-03-07 23:37



Bookmark and Share


  Dito VIP
Ett vackert minne av en saknad
2024-03-24

  Anders Nordlander VIP
Mycket fin balanserad text
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP