Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tAcksamhet

 

 

Hon säger att vinden är som poesi,

Hur det lena lägger sig som en smekning

över huden.

 

Jag tar känslan och orden i min mun

Låter andetagen använda rytmen och

sväljer ner dem mot hjärtat till

Ty där dväljer orden sitt

när jag fångat dem från gryningen

Ger jag dem liv igen

Och det är poesi från mitt

Den underbara vinden där orden färdas

 

Fritt.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-20 20:50



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Livsnära,
varsam
lyrik
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP