Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bortbytings barndomshem

mellan fälten, det sjunkna vattenbeståndet och
grusvägen som liknar en flodbädd
lägger jag örat mot den första sten jag
hittar, den allra varmaste: klipphällen där
ormarna bor;
platsen
som gör mina drömmar genomskinliga, nätter
då malarna faller
i mitt ansikte
armstumparna håller upp händer mot
himlen, och jag förstår alls inte
varför,
eller vad, som faller runt om,
sliter bruset isär, med ett ljud likt
tusen viskande undergångar;

allt jag gjorde var att stirra såren öppna
stående på mina bara knän




Fri vers av Lily Lisbon
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-27 00:37



Bookmark and Share


    tehdog
orkar inte
2017-07-27

  cilax VIP
vackert

2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lily Lisbon
Lily Lisbon