Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reV

vågor i träden, så har hav famnat strand

så har livet ett försprång i mig.

Så har tiden malt stenar

mot timglasets rand

En våldsam resa i sig.

 

Men vem har sagt

att storsnäckans toner kan

bråka med moll och dur.

Den kan bara stilla vida sjunga

Fast ingen vet riktigt hur.

 

Jag har bara fukt mot kropp

 

Vad  vet jag om hur träd och vatten

när strid

Jag har bara hållit snäckan i handen

Och lyssnat en evig frid.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-31 22:51



Bookmark and Share


  Gin83
Det här är oerhört vackert
Underbart skildrad och med ett fantastiskt uttryck
Hänförande
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP