Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänker mig långsamt ned...

sätter på älsklingsmusiken
ordnar med färgglada kuddar
runt
där
jag naken sänker mig ned
-
över spikmatta
smälter jag livet
och havet slipar sten
-
hela ryggen ger efter
när jag slappnar av helt
och öppnar mig för inre bilder
-
minnen passerar
som fåglar i flykt
skogen och vinden
och en oval flätad korg
med manglade lakan
-
kattsmala ögon drar
hjälplös flyter hans bytes inälvor ut
och jag, med vita- och rödrandiga sockor i vita sandaler
samlar blad och lägger om
naturen
över min spikmatta!



















Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-06 23:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Somriga bilder, nästan så man känner lukten - fint!
2017-08-08

  Salvation Pepper
Det vet att njuta!
2017-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver den vackra vardag man kan unna sig, i njutbara bilder. Att må bra kostar inte en massa pengar.
2017-08-07

  Anya VIP
Du har en förmåga att beskriva ett liv som man själv vill ha det. Bildrikt och vackert.
2017-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text är som en mångfacetterad ädelsten!

2017-08-07

    ej medlem längre
Läser dina texter och blir aldrig besviken! Bara så bra och innehållsrikt.
2017-08-07

    ej medlem längre
Du skriver så fascinerande, med starka bilder som väcker mycket tankar och frågor. Jag var ganska avogt inställd mot de där fakir-mattorna ;-) innan jag provade en själv. :-)
2017-08-07

  Marianne Räf
Låter mysigt med spikmattan, men är kanske inte det!?
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP