Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamna

vida mot men kanske till

att samsas det stora sköna.

Sakta närma okänt mot

kan inuti väldigt löna.

 

Så vitt, min sång, må du stadigt löpa

Med ratatosk mot alltet vill

Det röda flödet från närmast hjärtat

 

 

Och det i att jag räcker till

 

Så lågt nu solen vandrar

månen desto högre strävar

Värmer gör mig nattens djup

Och skället från fria rävar

 

Inuti men ut mot

mot vetskapen i att vara

Å moder skänk den friden till

Vart steg mig ständigt måna

 

I stilla vilan föds på nytt

allt som jag väntat på

Att modigt röra vävens band

Och den vägen gå.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-11 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text
flödar vackert på
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP