Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seLa

 

 

Se, där är vägen, hon sprang den till mötes.

Dessa mina stegen, ett och ett. Ville jag ha regnpölar

att dansa, bländande svartaste natt. De dagar

Jag sprang i sol eller vilsamt lyftes till trädtopparna, hur målnskyn vägde stegen som

flytande guld eller järn.

 

Ett steg att vaggas i, stilla slumrande en sen sommar, som nu.

Så hon önskade grön sol, blå talltopp och violett andetag, vi alla håller ju bara detta liv

 

Detta steg. 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-17 15:08



Bookmark and Share


  ULJO
Så kolossalt vacker poesi. Gillar den.
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP