Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland många underbara val

I eftermiddag, när jag öppnade dörren
valde jag att gå till hästhagen

men jag var inte utan underbara alternativ;
ta mig till stan -

tända ett ljus bland andra
ljusböner i järngloben, i domkyrkan

gå till badhuset för att sitta naken
i bastun och äta en apelsin

biblioteket, med sina tusental
livsberättelser och all den musik...

men - just idag, hade jag ätit långlunch
med min man
och ville vara honom när snart, igen
en halv timme räckte

för att beundra hästarna
njuta doften av nyslaget gräs
känna solen mot ansiktet
och äta ett vildplommon!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-27 01:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, hur eller hur
behövs en dos natur!
2017-08-30

  Salvation Pepper
Du ha ett rikt liv, underbart!
2017-08-29

  ULJO
Bra val tycker jag
2017-08-28

  Karina"Kia"
Njutvackert skrivet om livstitdslyx/ aktiviter.. Få som i världens alla hörn kan...Att kunna välja och vraka bland livets lustar,njuta av naturens vackra,tycker jag att ditt val va det bästa,att äta ett vildblomman är aldrig fel,bli kyst av solsken blir sinnet i ro,känna dofter som av gräs är jordnära och beundra vackra djur som hästar föder känslan att man som människa är bra fri i livets alla val under en enda dag!

Bra spegling av val!
2017-08-27

  Anya VIP
Mästarinnan på livslust och livsglädje. Jag är med från början till slut. Så fint. Vildplommonet på slutet lyfter helheten.
2017-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Trots att en halv timme är kort kan den fyllas med underbara upplevelser.
Härlig känsla att trivas med och längta efter sin man.
2017-08-27

    ej medlem längre
Din livskraft målar stjärnor på min himmel.
2017-08-27

    ej medlem längre
Vilken hjärtevärmande och skön berättelse att läsa.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP