Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svåger har drabbats av ALS


håLla

 

Fäll dina blad, det som väntar
vill fyllas och bida sitt inför vår.
Vi alla vill, till det är dags att förlossas,
ta itu med det som som förestår .

Även löv har en födelse en mitt och efter det
ett sista andetag där fallande tar vid
Det är så lätt att fantisera men svårare att

Låta gå, när det är dags, när det ännu finns tid.

Så gå, mitt löv jag ser dig falla
hösten är till för att återfödas till ljus.
Och om du förmodat vill knacka på,
finns det alltid plats i vårt hus .

Jag, jag ska låta dagsljuset vila,
lägga ansvaret åt sidan, men förstå.
Och om jag har turen välsignad på min sida
Ett löv, i fallet, vill jag nå.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-01 22:08



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar denna
2017-09-04

  Anya VIP
Säger som Bodil Malmsten:
jag vill vissna glad
som höstens gula blad

När man väl accepterat hösten är den riktigt vacker och fin....tänker jag när jag läser din fina text.

2017-09-03

  aol
Mycket fint rimmat och skaldat och med fin känsla,
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP