Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

laNda

 

 

 

Som andetag tagna vid solens sista ljus

Hur färger vidlåter pensel 

Så vill jag måla tilliten i mitt hus

Den som fyller min rensel

 

Från detta kan jag färdas överallt 

Vilka äventyr som än knackar på min dörr

Genom kärleken är jag alltid varm

Och räds inte tillkortakommanden från förr

 

Ett hem, en tillflykt och alltid tänt

ett ständigt ljus på en bro

Från djup av hjärtan, gudasänt

Ett hopp, stor kärlek och evig tro.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-22 19:33



Bookmark and Share


  ULJO
Verkligen fin
2017-09-25

  aol
Så fint berörande skaldat,
2017-09-23

    ej medlem längre
Helt underbart skrivet
du fångar själen
och bilden är bara så fin
som en bro över gräset
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP