Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännEr

 

 

 

 

Där man känt fotsteg bredvid

Har inte hotet om mörker fäste

Rädslan

Som isar längst ryggraden

Har inget näste

 

Och runt om fladdrar fjärilar

runt om för att bära mig

 

Denna nåd.

 

Denna nåd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-30 22:35



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Så fin, så fin!
2017-10-03

  Anya VIP
Oj vad jag känner igen mig i dina ord. tack!
2017-10-03

    ej medlem längre
kärlek nära intill
bär händerna till

kramar<3
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP