Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


livets outgrundliga salt

 

strama kanten. vänd dig ut och in. lägg all din fruktan. åt sidan. där du ska finna ro. och sedan böja dig. för vinden, gud och kärleken. jag har inte svaret på ordningen. i allt skall du vada. fukta strupen. se din nästa. fjättra sig vid sanningen. och se. vem är vem att döma. leka. smeka. den man älskar. i detta liv och nästa.

Jag har inte druckit ur mitt vin. Boken är oläst och resten vill du inte veta. Jag doftar kvinna i natt.

vrid dig ur om du måste. vira dig om du vill. i sanning finns våra val.

Du samlar kraft i mig. Vinner mig var dag.

~

 om du stannar finns en skatt vid regnbågens slut.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-01 22:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blir tavlan någonsin färdig, pusslet helt lagt? Nej, den lämnas som helhet i fragment, lämnas åt upplevaren att söka tolka in någor i. Men behöver den tolkas, texten? Kn den inte bara få finnas där, att ta del av. Som en ofärdig skog, vild och kännbar.
2017-10-03

  Nils-Robert
Härlig text om kärlek, relationer, livets gång, och så bejakande av livets skatter.
2017-10-02

  Salvation Pepper

2017-10-02

  Salvation Pepper
"vem är vem att döma. leka."
Inspirerande!
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP