Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MARIANNE RÄF VAR INTE VEM SOM HELST UTAN EN STOR VÄN FÖR OSS ALLA


TILL EN SAKNAD VÄN I KONSTEN MARIANNE RÄF

 

VILA I FRID

Marianne du gav mig och många andra medlemmar oerhört mycket fina omdömen. Du gav mig och andra hopp och förtröstan. Dina texter var som en flodström evigt flödande, vittra sanna och rent poetiskt vackra med all sin cynism, realitet och beska, men också fyllda med romantik, erotik och evig längtan efter kärlek och försoning.

Den upprättelse du sökte blev så tydlig i alla delar av ditt språk. Igenkänningen var slående och tydligt gav det en pendang till ens egna skapande.

Jag och många kommer att sakna dig i allt ditt konstnärsskap du delade.

Jag förstår inte riktigt vad som skedde med dig, om du valde detta slut eller kände dig puttad!

Hur som helst är du alltid förevigad i de alla bokmärkningar som vi beundrare av dina texter gjort!

Till dina anhöriga vill jag säga att en stor poet har lämnat oss. Marianne var en källa till ren konst! Hon är beviset för en riktig livgivare och stjärna! Vi tyckte mycket om hennes närvaro på många sätt!

Vila i frid kära Marianne - du var en riktig sann vän i konsten!

Vi kommer alla att sakna dig!

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-03 10:40



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En mycket varm och fin hyllning!
2017-11-04

  Alysse VIP
Så varmt och kärleksfullt skrivet
denna hyllning och sista hälsning
2017-11-04

    ej medlem längre
Vilken fin hyllning. <3 Tack för att du berättar. Vila i frid, Marianne.
2017-11-03

  ULJO
Fin hyllmomg till en saknad poet och vän. Saknar hennes texter och konversationerna vi hade.
2017-11-03

  StinaJ VIP
Berörande text och en fin hyllning till en vän.
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP