Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SINNESFRID OCH RO

 

den saktmodiges väg

är lika lång som den

som springer den fram

 

fördelen med att gå lugnt

är att man kommer fram hel

 

månen går ingenstans där uppe

den rundar jorden i sin egen bana

tanken på det skänker sinnesro

 

varje månad blir den full

utan att ragla omkull

 

annat är det med människor

de hastar skyndar och raglar 

vägen mot målet blir krokig

 

tänk på det ni som vacklar

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-05 00:31



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2017-11-06

  DavidM VIP
Väl formulerade liknelser.
2017-11-05

    ej medlem längre
Ja, skynda långsamt och fyll dig med äkta glädje istället för med alkohol... :-)
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP