Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mjau


Pulsande Monique

Om jag ändå kunde se den stund
den som just passerat

med känslan och värmen

om jag kunde greppa

hålla den kvar



Om jag ändå kunde genomleva
de drömmar du haft

glädjen och tårarna

om jag kunde hoppa i

omsvärma ditt moln



Om jag ändå kunde skruva dig frisk
fria ifrån det som förtär

om jag kunde hela

ta dig i försvar

hålla dig kvar




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-30 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark text
den svävar lite
ovanför och
ändå riktigt nära
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno