Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PARADIS LÄCKA 2

 

tänk dig att paradiset där

faktiskt nådde till folket här

spred sig över jordens sfär

blev verklighet för oss alla när

då vi kunde sova gott 

fred blev en vardagslott

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbar och livsbejakande poesi. Tack.
2017-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Det kommer att bli så en gång. Bibeln kallar detta tillstånd för Tusenårsriket.
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP