Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


PARADISLÄCKAN 4

 

mellan tummen och pekfingret

hur svårt kan det vara att fatta

 

straffet för skattesmitning

kan ges i befrielse från

välfärdens fördelar




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 09:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hej
Jag har ett litet konsultföretag som pensionär , det ger är inga stora inkomster men förgyller mitt pensionärsliv.
Min revisor säger till mig, vi gör så här och så här det är det bästa för dig.
Är det lagligt frågar jag, absolut det finns inget olagligt alls i det, jag garanterar.
Skall jag säga till henne, nej gör något som gör att jag betalar mer skatt?
Är jag en skurk om jag väljer det första alternativet?



2017-11-08

    ej medlem längre
Ja, det kan vara ett sätt att lösa det på.
2017-11-08

  ULJO
Sjukt att inte ta sitt ansvar som medborgare.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP