Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-11-11


Vid dödsbädden vill jag kunna andas ut

 

Det är skönt här mellan dunkel och neon
Käftsmällar och diskbrå(c)k
Någonstans hör jag hemma golvad på Discogolvet
Till tonerna av våra flämtningar

 

På något sätt känner jag Att jag lever
När du påminner mig om smärtan
Som rinner i mina ådror
Som finns här innanför pannbenet
Massera mina tinningar, tidlöst

 

Medan vi dansar tango
Limbo mellan himmel och jord
På britsen törs jag göra ett utlåtande
Så din huvudvärk förstår mitt ryggskott

 

I nacken

 
Som man bäddar får man ligga
Om jag särar mina läppar
De mellan mina lår
Förstår du att Du alltid

 

 

Ger mitt hjärta skoskav

 

 

Hur långt vi än är villiga att gå, hur hårt vi än

 Slår

 

 

 

Vill jag ta den fighten under mina vingar




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-11 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I samma andetag kastas man mellan livets ytterligheter. En text med både skavande djup och sköna smekningar. Att dansa, dansa på sin egen grav, tänker jag. Helt enkelt mycket bra!
2017-11-12

    Sefarge VIP
Som en blandning
Av Polkagris och
Smällkaramell
Slår denna
Dikt ner i
sinnet
Grymt
Bra!
;}

2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP