Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-11-11


Jag är ditt FAN

 

Hela du är en inspirationskälla
Musa
Rakt av
Klumpigt sagt


 

Se i ditt ansikte finns även din ryggrad
Bakom din hals vilar din nacke
I dina läppar mer än ditt alfabet
och ibland är inte ens ditt leende synonymt
Lycka

 

Nope, inte ens i närheten Att spricka
För du håller ihop och rymmer
Hundratals sidor och sex-ton kapitel
Fyllt med sorger och förluster, dramatik och rytmik

 

Dina ben, dina skor
Har trampat på minor
Trots att de är kritvita Nike Airs
Kommer du alltid tillbaka med andan i halsgropen

 

Dina armar lyft vikter
Lätta och tunga moln
och du skulle ju inte höra det där
När jag svamlar, mumlar
Och jag fattar ingenting
och allting -  med dig

 

Men ibland formuleras de bästa raggningsreplikerna
när de fumlas fram
Med fingrarna redo om din krage att knäppa upp ...

 

i ett svagt leende
på svajiga ben
med luggen i ansiktet
och i förbifarten
när du hickar
eller mitt i en orgasm
eller i ett FAN                          i ett jävla

 

 

FaAN

 

När du ändå fattar precis vad jag menar

 

 

Hallelujah!

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-12 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra kåtdikt.
2017-11-12

    ej medlem längre
Fan, jag är ditt fan! :)

Så bra du fångar en känsla i ett språk som bara rinner fram.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP