Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga ta på varandras punkter

 

Det finns ett komma, i dina ögon
där dina läppar nyss talat till punkt
i mitt universum

 

 

din jord ligger platt
och jag vet att du stukat foten
när du var på väg
över mina kullar och dalar

 

Åh jag vill att knäna vi skrapat
mot grus och stenar
ska våga ta på varandra
Göra akupunktur på varandras Spotifylistor,
nynna på varandras dopamin och
min hud och din resa i symfonier,
svettas luft och tunna ut ozonskiktet
i venerna

 

och

 

 

mötas nånstans i mitten av

 

 

 

korsryggen till oss

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 949 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-12 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sublimt och vackert. Som den allra första kyssen. Den som jag minns.
2017-12-02

  Karina"Kia"
Känslan in i orden som vederbörande berör ..vet och kan mera förstå..
men visst står man sargad och skrapad i livets alla törner och då är det ödmjukt att kunna luta sig mot någon som riktigt förstår!

Snyggt skrivet!
2017-11-16

    ej medlem längre
jag har fått ont i ryggen av att hänga här mycket här på sista tiden.
2017-11-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Glömde du inte den mest uråldriga kotan "svanskotan"!?
2017-11-12

    Sefarge VIP
Spinn-off effekter
Kan vara bra, när
Kött,blod blandas
Med sinnliga ord
Som i denna
eminenta
Skrift!
;}

2017-11-12

    ej medlem längre
Wow, den här var riktigt nära i beröring av ord och hud! Jag gillar hur du vänder på ord och uttryck och gör dem till dina egna.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP