Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-11-17


Jag i ett nötskal

 

Jag vill ta tjuren vid hornen
Dingla i rymdens takkrona
med ett järngrepp hålla fast för glatta livet
Skratta rakt ut när månen skojar
om hur sexig jag är uppklädd
skinande som solen på en nattklubb
i hjärtat av Söder
där vi flirtar med katastrofer
för att få ligga jävligt skönt



och varje dag
vill jag stå rakryggad
när magin kickar in
och jag snubblar när din längd
och vikt
får mig på fall
och gå ner i split

 

 

Jag vill ha någon som vet
Mitt stjärntecken utan att blinka
Någon jag kan se på med nyfödda ögon
och ändå se oss
pensioneras ihop

 


Någon som tycker jag är
Det självklara valet i Bridge-påsen
När du gräver vid min troslinning
för att komma mig på djupet
Även om vi ibland inte har samma smak
av rätt och fel
På gott och ont
Även när jag ibland ser sällsynt korkad ut
enligt min uppfattning

 

spana in mig
från topp till tå
eller
spotta ut mig
här och nu

 

 

det är jag i ett nötskal




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-22 17:00



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Woaw! Vilken jämförelse med sig själv att låta andra se sig så...

Sensuellt,lite tufft fräckt och ett letande i livets kärlek att passa ihop..att synas från topp till tå eller att bara synas!?
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP