Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det bara för mycket... och då skiter man i allt istället



Orkar inte sortera

 

 

Vissa stagnerar

 

Andra springer snabbt och fort

 

Jag... retirerar 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-05-31 15:06



Bookmark and Share


    embla
oj, väldigt bra haiku!
är imponerad, den är jättebra!
2006-06-02

  DanSan
*


Helt underbart Howlit!!!

Vilken otroligt stark Haiku!!!

Ja så faller man ihopa . . .

för en stund . . . .

Men sanningar är sanningar . . .

Och inte sjutton ska vi behöva sortera livet . . .

hela tiden!!!

MVH Dan


*
2006-05-31

    Bodil Sandberg
Ibland den enda utvägen...absolut!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit