Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blIv

Det där att låta sig falla, är svårt.

Låta upp hjärtat ut mot

Finna styrka i rösten även om den brister

Våga se att de där famnarna som tar emot

Inte alltid tillhör de man trodde eller velat

 

jag är redo nu, nu är jag stark,

Nog.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-27 10:52



Bookmark and Share


  ULJO
Bokmärke
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP