Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

också kärlek


biet dyker saligt in

i täta förföriska snår

av kronblad och pistiller

i denna djupa kärleksgrotta

tumlar vältrar han i älskog

yrslig av pollen och dofter

 

kravlar så upp igen

ur bägarens rusiga nektar

vilar på kronbladen en stund

tilltufsad tung rufsig matt

tillfredsställd

styr han sin vingliga färd hemåt

 

blomman sluter sin kalk

och tackar blygt

med blossande kronblad




Övriga genrer av Eline.P
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-05-31 18:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
jag kan känna mej bisexuell när jag tagit mej ett par getingar... nu vet jag varför...tackar o bugar.
2007-01-20

    Bodil Sandberg
Vad glad jag är att jag fann den här!!!!!!!!!!!!!Helt underbar!!!!!
2006-12-29

  ***Wicke***
tilltufsad - tung – rufsig – matt.

Tillfredsställd
mmm.
Detta blir jag efter att ha läst denna dikt..
2006-07-16

  Johan Sundström
Mmmm! Magiskt mysmålat mjukmums. Milda makter.
2006-06-06

  Annmargreta
Mycket mycket vackert skrivet.
Så viktigt med de små insekterna!
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P