Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sporde/ porträtt.

livstegen de där som bara tas så där i

förbifarten 

Jag vill vända mig om och se dem i

snön som stilla rörs

Och jag vill läsa dem alla som en del av

tiden vi är knutna till och

 

Hylla de tagna.

 

De är ju jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-11 18:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta
är
visshet
och din stämma är så
innerligt varm
2017-12-14

  KYREUS of Sweden
Det omistliga livet.
2017-12-12

  Linda CH VIP
Fenomenalt skrivet!
2017-12-12

  Staffan Nilsson
Ja, vi har var och en ett personligt ansvar.
Och dina vackra rader ger det vackra förbehållet:
"jag vill läsa dem alla som en del av
tiden vi är knutna till"


2017-12-11

  ULJO
Så vördnadsfullt
2017-12-11

    ej medlem längre
skirt berörande nära!
2017-12-11

  aol
Vackert och berörande skaldat om livsstegen ,
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP