Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I HJÄRTAT

 

allt är nästan klart

det går med full fart

julen kommer snart

det blir en rivig start

 

dagen innan fyller jag år så klart

jag har tårtan bakat klar idag

jansonsfrestelsen doftar ur ugn

i frysen ryms godis och bakverk

köttbullarna och revbensspjällen

 

i hjärtat ryms alla barn och barnbarn

det finns plats för en hel släkt här inne

vännerna runt omkring tittar in då och då

de ser mig lycklig med min särbo/kärbo 

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-12-22 09:47



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
En text jag blev varm och glad över.
2017-12-25

  Anya VIP
En varm text i julton. Tack för att jag får dela den med dig.
2017-12-22

    ej medlem längre
Värmen sprider sig i kropp och själ när jag läser dina fina ord!
2017-12-22

  Stay Golden
Gla' JUL!
2017-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
Grattis på födelsedagen!
2017-12-22

    ej medlem längre
Vackert om hjärta och hjärterum. Grattis på födelsedagen i förskott. :-)
2017-12-22

  M.Eta
Härlig text om närheten till nära och kära, Grattis på födelsedagen samt God Jul!
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP