Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


ett rent hjärta [titeln kan komma att ändras]

 

Varsamt lägger jag våra färger i en låda. Dina starka. Mina bleka. Jag tillåter mig, äntligen. Att sörja. Det finns inga krig att vinna. Jag bäddar in våra drömmar i små mjuka filtar. Dina i röda. Mina i blå. Pilbågarna får en egen plats. Nästa gång jag ber blir det i silver. Skulpturerna är mörka och tittar åt det håll jag bestämmer. Mina ögon flackar.

Väck mig när jag pratar för högt i sömnen. Ställ dig på mitt bröst och skaka mig. Dra mig i håret fast jag skriker. Hugg mot hjärtat. Just under bröstbenet.

så sa du då; jag är inte här för att döma dig 

Jag samlar bilder, ord, toner, nyanser. Sammanhanget fattas. Jag stänger locket och gråter stilla.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-01 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett inre kalejdoskop av känslor som letar sig långt in under huden. I detaljerna och innerligheten, de ljusa minnena bor den verkliga sorgen av något förlorat. Älskar raden "så sa du då; jag är inte här för att döma dig". Som den känns...
2018-01-02

  Annie b'larsson VIP
Här rör du upp känslor i mig, så att jag ryser när jag läser. Det är inte dåligt. Du måste ha rört vid en knapp.
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP