Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot på mig, min dotter och barnbarn


DU ÄR I GODA HÄNDER

Människor finns för dig. De bryr sig om dig. De ser upp till dig och tror på dig. Få är emot dig. Väldigt många fler än du tror är med dig. Och väldigt många älskar dig utan förbehåll eller prestation. Våga släppa in och ta emot andras gillande. Bli inte rädd när du blir ifrågasatt. Kanske detta är svårast ... att tro på sig själv ... så därför när någon annan inte gör det ger du den rätt. Att vara människa betyder att vara med andra sociala varelser. Men det betyder inte att du förlorar någon för att du behöver vila eller ta hand om dig. Ibland är vi glada ibland ledsna tillsammans, för det är tillsammans livet blir ett liv värt att leva och inte känns som en börda. Tro på människor och visa att också du är en att tro på... Utan vänner och medmänniskor blir vi ensamma. Bjud in, slå en signal eller sänd en hälsning till någon du inte hört av på ett tag. Kanske människor tror mer på varandra om de får bevis och livstecken... För ibland tror människor på sånt som inte finns så varför inte tro på det som finns...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-25 09:36



Bookmark and Share


  objekt3
Där du slutar tar någon annan
något annat
vid
2018-01-25

  ULJO
Snygg avslutning
2018-01-25

  Öknens Ros VIP
Kloka visdomsord!
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP