Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


snöleoparden längtar samhörighet

 

Stanna i vågorna där,
skummet möter. Skölj
över och förlora mig.

Där ska jag aldrig mer
väja. Aldrig tala med
svart tunga. Och så,

dra andan till dess vattnet
fyller lungorna. Ta på mig
gälarna och börja andas

igen

*

Berget sjunger hennes sånger, tidvattnet äger månens vita ljus och hur förvaltar man ett liv. Dagar vinner över fler dagar och vargarna hörs allt längre bort.

Jag måste resa igen, jag har inget val.




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-29 16:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den texten är bländande i sina brytpunkter och Väl värd min bokmärkning !!!
2018-01-31

  lodjuret/seglare VIP
Beroendet och kärleken till udda texter kommer nog alltid jaget att sugas med i vattnets virvlande sång.
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP