Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd

Jag trodde jag var ödmjuk
men jag var feg
jag trodde jag var ärlig
men jag var elak

Var inte rädd
vi kommer stå handfallna
i befrielsen

Jag trodde det var den här stan
som slet själen ur mig
trodde det var du
och dom som skrattade åt mig

Var inte rädd
vi kommer stå handfallna
i befrielsen

Jag trodde dörren som stängdes
var porten till dig
trodde natten som kom
var den allra sista

Var inte rädd
vi kommer stå handfallna
i befrielsen

Det finns syndafloder som sinar
vi vankar omkring
bland drivved och vrakdelar

Det finns klagosånger som tystnar
och byts ut mot änglakörer
för sådana som oss

Var inte rädd
var inte rädd

Du kommer stå handfallen i befrielsen
precis som jag




Fri vers av KalleLager
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KalleLager