Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blir varm över denna vänskap!


DEN sexhundrade texten på POETER!

YES!

Nu är det sagt och skrivet

min sexhundrade text

på 

POETER!

Wau!!!

 

Tack kära Poeter 

vänner

möts vi

mitt i natten

mitt i min,

den gamlas

märkliga

vardag

och var natt

 

TACK!




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-03 22:44



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Se där! Grattis till milstolpen!
2018-02-04

  walborg
Grattis! Fin gemenskap här!

2018-02-04

    ej medlem längre
jag har skrivit över 6200 som människosonen...
2018-02-04

  Eva Helene VIP
Där slog du mig, men jag ligger inte så långt efter! Kanske går jag om dig på rakan.
Grattis så länge . . .
2018-02-04

  Lindha W Gustavsson
Fantastiskt - 600 dikter. Tummen upp!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP