Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O. Vän

en älskad  vän är en sån som svarar

än fast stunden  är olämpligt i tid

En sådan som vet att ta över

När tillvaron har på sig sin sorgesvid

En sådan som när någon lagt sin själ 

Inte tvekar utan ger för den vill väl

Och är du inte en sådan för mig

Som jag alltid varit för dig

Så lämna ditt gå bara gå

Jag vill ha det så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-03 22:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Från hjärtat...starkt!
2018-02-04

  aol
Sant känns rakt från hjärtat.
2018-02-03

  Fem hjärtan VIP
I nöden provas vänskapen .. Trist att bli besviken så .Fin diktar du om detta!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP