Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid, på riktigt


hjärnan som jag fann
orden som fäste sig i mig
meningarna som lindade sig runt min själ
tankarna du kastade emot mig

gav dig mitt hjärta

dina händer
din blick, dina läppar
din röst
att du finns

har gjort det till ditt


för alltid




Övriga genrer av Sören
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-06-03 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören