Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss/porträtt

 

 

 

Som att tystnad är ett andetag bara

 

Som att du sjöng då

Genom dina ögon har

mitt innersta rörts

 

Ingen vackrare ton än då

har jag någonsin hört.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-11 00:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det är lycka när kärlek och samförstånd känns och syns genom ögon och kroppsspråk
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP