Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
73 år idag!


Mamma/porträtt

 

Hur man än når himlen,

än om man rör vid svartaste mylla.

Har räckvidd genom drömmars skrymslen,

Finns inget som kan fylla,

 

Hjärtat som en mammakram kan




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-20 05:20



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rörande!
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP