Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-03-23


En djävul på axeln

 

Jag är morgonkåt!
Så det räcker till och blir över
Frukost på sängen, yes indeed!
Afternoon tea in Bedford!
Tell me can you afford
To spend your last dime
With me by the table!
(Det kan stå dig dyr att smita från notan! ;)


Jag vill dra i alla trådar
som leder mig innanför
din blålila munktröja
och riva sönder ditt linne
från Adidas eller Prada!


Måla in dina tankar, i ett hörn
som kastar skuggor över dina skulderblad
när jag drar med mina naglar
över ditt betsade golv
rispa in "Jag är en riktig retsticka"
ända in i fotknölarna

 


Trycka upp ditt hjärta mot diskbänken
Prata dirty i ditt öra!
och krossa porslin
enligt Grekisk tradition
"Oopah!"
När du flämtar i takt
med djävulen på min axel
som flinar belåtet
när jag sticker in tungan i din mun
och svär på mitt liv, rakt ut

 


FAN ta mig här åååh nuuu!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-24 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP