Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


sammetslen - och hur du frågar mig om jag tycker om dig

 

Skiljer isens gröna vårens dans. Och så låter dina ord mina vara ifred. Och jag lyssnar till alla bokstäver. Hör du mig. Hör du mig. Hör du mig. Tiden flyter som vatten över blankisen i vintersol och mina sekunder stillar sig aldrig som dina gör.

Jag hör dina steg över stationsgolvet den dagen. Och väjer inte för ditt leende. Känner du min tunga över din blanka hud. I mitt bleka stannar jag. Väntar. Bidar. Nöjer. Och börjar sakta leta skatten vid bågens slut.

Hör du hur jag ler. Samlar håret i nacken. Och går dagen till mötes.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-03-24 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som att bli mött av en första, trevande vårsol, andäktigt!
2018-04-01

  Stjärnregn
Gillar din stil.
2018-03-30

  Gunnar Hilén VIP
Ja det var ju också ett svar på frågan hahaha. Lent så det förslår. Försynt sinnligt och/men tydligt som en slickande tunga. Men också "I mitt bleka stannar jag"...fortsättning följer ?
2018-03-27

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker förstås fmått förftulet, ser på 'Landet strunt', om min mor får uttala programmets namn.
2018-03-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Text som lodar djupen, som inte stannar upp, utan går vidare "dagen till mötes"

Gillar !!!
2018-03-25

  Nils-Robert
Vacker poesi om spirande kärlek.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP