Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma. Kära

 

 

Snön ska inte falla här. Strålande sol och

det droppar från taken. 

 

Här i vår katedral ska elden tändas.

Vi ska samlas och skratta och vi ska sjunga

sånger ihop .

Min bror har hos sig samlat de sina,

Vi har nästan allt som vi önskar oss.

Men.

 

Någon fattas.

Någon tillbringar sin tid hos helare

och sjuka.

 

Vi kan inget annat göra än att ge henne 

all vår kärlek och all vår tro. 

 

Runt henne är läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. De kan göra det vi inte

kan.

 

Göra Mamma frisk igen.

 

Glad Påsk finaste mamma.

Vi är med dig i hjärtat 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-29 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP